Mijn Muziek

 

Muziek is best belangrijk geworden in mijn leven, was het altijd al, maar sinds mijn lichamelijke klachten kan ik ontzettend goed ontspannen door en met muziek en dat is natuurlijk wel heel prettig, vooral wanneer je niet goed in je vel zit. En naar wat voor een muziek luister ik dan ...............ja dat is eigenlijk heel verschillend net hoe mijn bui dan weer is, ik houd namelijk van allerlei muziek, wanneer het maar vooral uit de jaren 60 of begin 70 is, want daar ligt toch wel mijn hart, eigenlijk de tijd van het Zendschip Veronica!!! Vond ik ook een machtig mooie radiozender, maar helaas het schip is gestrand zo ook de muziek!!!

 

zo kan ik lekker luisteren naar Status Quo, of naar Queen, maar ook het rustiger muziek uit die jaren spreken mij erg aan , of het vrolijke muziek!!! (hollies, Beach Boys)

Maar zo kan ik ook lekker luisteren naar muziek van Il Divo of Andrea bocelli (beiden trouwens muziek uit latere tijd!!!!) Maar ook Nikos Ignatiadis vind ik heerlijk!!!!!

 

Ik heb eigenlijk altijd de radio aan, maar val ook vaak terug op de cd's die ik heb, omdat ik niet echt een radiozender kan vinden die bij mij past, voorheen luisterde ik  altijd naar Radio 10 gold, maar die zijn de laatste tijd, Talpa tijd, erg achteruit gegaan, wat mij betreft dus die is afgevallen.

Ook luister ik vaak naar DJ Lisa, is internet radio en zij draait nagenoeg alles wat ik erg leuk vind!!! Maar wat ik hiermee eigenlijk wil zeggen is, dat je zo heel makkelijk en zonder medicatie je rust kunt vinden in iets wat je leuk vind, ik dus muziek. Een ander kan wellicht beter een boek gaan lezen of ja er zijn eigenlijk zoveel mogelijkheden!!! Als je je hoofd maar lekker ruim kan maken, dat het "nare" gevoel uit je wegglijdt!!!

Voor mij is dat dus Muziek!!!!

Terug naar Home